Wie zijn wij?

Wij zijn House of Professionals. House of Professionals is een stichting die beroepsontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Twee gemotiveerde professionals die het belangrijk vinden om te investeren in het kapitaal van de organisatie. De professionals! Wij beogen kwaliteitsverbetering door een toename van vakmanschap. Een van de dingen die wij hiervoor willen inzetten is de student, als spiegel, om zodoende het bewustzijn van de professional te vergroten. Op deze manier verwachten wij een toename van kwaliteit en werkplezier.

Liza Bruinhart

Ik kijk graag naar groei en groeimogelijkheden. Hoe kan je gebruik maken van je eigen potentieel. Hoe kan je als mens heel zijn en floreren waar je je ook bevindt. Door te investeren in jezelf kan je naar mijn idee ook het beste halen uit de ander.

We zijn in ontwikkeling als mens. We staan niet stil. Fasen veranderen en daarmee behoeften. Dit doet een beroep op steeds opnieuw kijken, wie ben ik en waar wil ik heen. Ik denk dat het beantwoorden van deze vragen leiden tot meer geluk in je bestaan en dus ook in je werk. Deze gedachten hebben mij geïnspireerd om mij in te zetten voor huidige en toekomstige professionals. Daar waar het maatschappelijk leven begint.

Nathalie But

Mijn levensmotto is denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Door verbinding en oprechte nieuwsgierigheid tussen mensen ontstaat de mooiste groei en kansen voor verbetering.

Vanuit mijn werkervaring in de jeugdzorg gun ik alle professionals dat ze zichzelf als instrument blijven voeden met vragen stellen, een blik naar binnen, eigen kwetsbaarheid en kracht benutten. Zodat ieder kind, ouder of ander persoon die in de (jeugd)zorg terecht komt een professional treft die nieuwsgierig, oprecht, open en gelijkwaardig te werk gaat. Zo wordt naar mijn idee 1+1 echt 11.
© House of Professionals

KvK 73299707
BTW NL859447406B01